Uithoorns rallyteam aanwezig tijdens rallydemo’s bij Hibra-Aalsmeer op zondag 14 september

Persbericht Amsterdam Rallysprint van zondag 7 september

Afgelopen weekend is onze rallyequipe helaas uitgevallen na 2 klassementsproeven. Zij lagen op dat moment 9de algemeen en 1ste sprinter. Op de 2de klassementsproef was er een gek geluid aanwezig in de versnellingsbak en na controle door de service werd in overleg met v.d. Heuvel Motorsport gekozen om deze bak te wisselen. Deze versnellingsbak werd beschikbaar gesteld door v.d. Heuvel Motorsport alsmede 2 monteurs om deze in de relatief korte servicetijd te wisselen. Helaas is er tijdens de montage van de nieuwe versnellingsbak en draad van de dynamo tussen de bak en de motor gekomen. Tijdens de start van de 3de klassementsproef liep de auto al direct minder snel en het gevolg was dat de accu door de sluiting leeggetrokken werd. En dit terwijl onze equipe in leidende positie lag….

Het kampioenschap gaat hierdoor aan onze neus voorbij, zo zie je maar: to finish first, first you have to finish! Wederom komt dit gezegde uit en kunnen we opmaken dat de laatste wedstrijd niet zinvol is om te rijden. We kunnen ons dan beter focussen op het nieuwe seizoen, aldus een teleurgestelde Adri.

Inmiddels is de versnellingsbak gereviseerd en zal ons team komende zondag deelnemen aan de Aalsmeerse Rallydemo! Zie persbericht hieronder.

Tijdens de zevende editie van de Historische Bloemenrace Aalsmeer (HiBRA) komende zondag 14 september zal het Velocity One Rallyteam van Adri Moree uit Uithoorn ook aanwezig zijn voor de rallydemo’s.
Bij dit evenement zal de hot-seat overgedragen worden aan Pim Paarlberg die normaal tijdens de rally evenementen één van de servicemonteurs is van het team.

Liefhebbers van motor- en autosport kunnen hun hart weer ophalen. Op bedrijventerrein Hornmeer zijn de hele dag demoraces met klassieke motoren en rallyauto’s. Ook naast het circuit staan diverse attracties op het programma.

Ook zullen er verder nog andere rallyteams aanwezig zijn waaronder het KNAF Talent First team. De jonge coureurs krijgen in dit team met ondersteuning van het NOC*NSF en autosportfederatie KNAF de kans zich te ontwikkelen in de rallysport. Hans Weijs junior is een van de twee van de jonge coureurs die in Aalsmeer zijn rijkunsten laat zien. Na die demonstratie is de auto, waarmee de coureurs ook aan het junior wereldkampioenschap rallyrijden meedoen, ook stilstaand te bewonderen.

Jullie zijn van harte uitgenodigd tijdens deze demo van onze equipe.
Voor meer info mbt dit evenement kunt u kijken op www.hibra-aalsmeer.nl

Met dank aan de sponsoren: Client Catcher, The Phone House Uithoorn & Mijdrecht, Ultra Tyre en Moco.nl

This entry was posted in Ongecategoriseerd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *