Sponsoring

Word nu sponsor van het Velocity-One team in 2017!

Kijk naar de bijgeleverde Rally Kalender Seizoen 2012 voor een overzicht van alle rally evenementen! Sponsoring is voor de meeste bedrijven in eerste instantie een middel om bij te dragen aan de verwezenlijking van de bedrijfsdoelstellingen.

Naast het doel om merknaam en producten onder de aandacht te brengen van een zo groot mogelijk publiek binnen de doelgroep van uw bedrijf, speelt het creƫren van een platform voor marketingactiviteiten eveneens een belangrijke rol. Denk hierbij aan relatiemarketing.

Om deze reden is het belangrijk dat het gekozen sponsor project aansluit bij deze doelstellingen. De vraag is dan ook:

Waarom een rally team als Velocity-One sponsoren?

Sport en prestatie gaan van oudsher hand in hand. Dit geldt onverkort voor de rallysport. Mens en machine dagen de elementen uit. Met snelheid alleen red je het niet. Teamwork staat centraal. Een goede voorbereiding, kwalitatief hoogwaardige techniek, uiterste persoonlijke (kracht)inspanning en het perfect op elkaar afgestemd zijn van het gehele team; alles draagt bij aan een unieke sportieve prestatie.

Is dit niet de ideale combinatie van factoren voor een goede bedrijfsvoering en daarmee het realiseren van de gestelde doelen?

Daar komt bij dat de mediawaarde van het sponsoren van een sportief project als het rally team Velocity-One substantieel is.

Ieder rally evenement bevat de volgende ingrediƫnten:

  • duidelijk zichtbare logo positionering op de rallyauto, de servicebus, in de VIP tent, op de kleding van het serviceteam en de coureurs zelf
  • exposure via diverse internet websites
  • televisie verslaggeving (zowel regionaal als nationaal)
  • individuele sponsormogelijkheden
  • netwerken op de locatie zelf
  • en vooral: een onvergetelijke dag voor u en uw relaties

Het inzetten van een sportief element in de vorm van sponsoring van Velocity-One is een rendabele toevoeging aan uw marketing- en communicatiemix.

Onze VIP Sponsor Arrangementen bieden u diverse mogelijkheden.

Vanaf slechts EUR 500,- per rally is uw (bedrijfs)naam prominent aanwezig op zowel de rallyauto, in de VIP tent als op de diverse websites. Bovendien kunnen u en uw relaties de gehele dag genieten van het rallyspectakel, de coureurs en het serviceteam persoonlijk ontmoeten, wordt de catering volledig verzorgd en heeft u voldoende tijd en ruimte voor het opbouwen van uw netwerkrelaties.

Een overzicht van onze VIP Sponsor Arrangementen treft u bijgevoegd aan.

Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke invulling van uw sponsorbijdrage. Wij informeren u hierover graag in een persoonlijk gesprek. Bel voor meer informatie Adri Moree (telefoonnummer 06-55522333) of stuur een E-mail: adri@rally-race.com.

Comments are closed.