Seizoen 2018 Hellendoorn Rally en Twente Short Rally

Verslagen Twente en Hellendoorn Rally 2018.

 

3de Algemeen Twente Short Rally – 20 oktober 2018!

Onze equipe wist de 3de plek Algemeen te behalen tijdens de shortrally. Het was een Close Finish op de voorlaatste klassementsproef. We staan 4 seconden acher Antoine aldus Adri. Wij gaan er nog even goed voorzitten op deze laatste industrieproef! Helaas kwam ons team 1,1 seconden tekort voor de 2de plaats. Het is Antoine gegund, maar volgende ronde gaan we dit zeker proberen te verbeteren!

Start van de laatste klassementsproef:

Ons team heeft het het beste met ons voor:

 

Hergroepering na 3de klassementsproef. We gaan lekker!

Update 1:

Door de Twente Rally organisatie is ons team verrast met startnummer 3 tijdens de shortrally!
Tevens heeft PhoneHouse Haaksbergen aangegeven ons ook te willen sponsoren! Dit wordt een mooi weekend!
Zien we jullie zondag op het serviceterrein en langs de klassementsproeven?

Deelname Twente Short Rally op 20 oktober 2018!

Volgend weekend zal onze equipe Adri en Sander deelnemen aan de Twente Short Rally. De start zal zondag 21 okt 18 plaatsvinden omstreeks 12 uur en de finish rond 17:30 uur. Er zijn 3 verschillende klassementsproeven en deze worden ieder 2 x gereden. De proeven zijn hier te vinden:
Bentelo: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2145849
Zeldam: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2132669
Hengelo-Zuid: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2147693
Komen jullie ons aanmoedigen?

Onze serviceequipe is ook aanwezig op de service, Pim Paarlberg, Wouter Hali, Dennis van Oostenbrugge en Wil Keller.

En ons team wordt weer ondersteund door: 8 PhoneHouse vestigingen (zie plaatsnamen op de auto) en natuurlijk Poelier van Egmond en Total Telecom.

 

Finish Hellendoorn gehaald! Niet verwacht en toch plaatsgevonden.

In het weekende van 14 en 15 sept 18 heeft ons rallyteam Adri Moree en Sander Röling deelgenomen aan de Hellendoorn Rally. Totaal ging het om 15 klassementsproeven. Na deze goed op papier gezet te hebben, stond ons team met startnummer 21 klaar, om deze wedstrijd te rijden. Na zo’n 1,5 kilometer op de 1ste proef gerreden te hebben brak helaas een schakelasje die de versnellingen bestuurt, af. Ons team kon dit niet op de proef repareren en moest echt wachten tot ze naar de service “gesleept” zou worden. ’s nachts om 01:15uur stond de auto bij de service en omdat de reparatie nog wel even zou duren zijn Adri en Sander naar het hotel gegaan. Vanwege de uitval op de avondproeven, mag je namelijk de dag erna meedoen aan de superrally. Dit betekent wel, dat de niet verreden klassementsproeven bij elkaar opgeteld worden en je daarnaast een straftijd krijgt. Dit houdt in dat een goede klassering niet meer mogelijk is. Om even naar 4 uur in de ochtend was de rallyauto weer gereed voor deelname aan de 2de etappe. Na een korte nacht voor de equipe en een nog kortere nacht voor ons serviceteam t.w. Pim en Wouter, zijn we om 7 uur ’s ochtends gaan ontbijten. Om half 9 werd onze auto aan een technische keuring onderworpen en mochten wij weer starten aan kp 6 tot en met 15. Deze klassementsproeven zijn door ons team goed verreden en door de uitbreiding van ons serviceteam met Dennis en Wil ging alles voorspoedig. Ons team heeft alle proeven probleemloos verreden en door de “straf” tijd was een betere eindklassering dan 49ste algemeen niet mogelijk. Maar de auto en de snelheid zijn beiden top! Op naar een nieuwe wedstrijd!

Dankzij ons serviceteam hebben wij de wdstrijd kunnen uitrijden

Namens ons team bedanken wij PhoneHouse vestigingen (zie plaatsnamen op de auto) en natuurlijk Poelier van Egmond en Total Telecom voor hun sponsorbijdrage!

Check hier de gave beelden van onze equipe:

 

 

 

Update…. op de eerste kp na zo’n 2 kilometer brak het schakelasje in de versnellingsbak. Wij stonden precies op een punt waar ons serviceteam geen ondersteuning kon geven. Pas om 1 uur ‘s nachts waren wij op de service terug. Pim was inmiddels onderweg om het onderdeel op te halen in Elburg bij Niels Molkenboer. Top geregeld Niels. Na een zeer korte nacht staat de auto nu weer in parc fermee. We starten nu in de superrally!

Hellendoorn Update…..

Nu nog even wachten tot we mogen starten. Vanavond om 19:00 de start voor 5 avondproeven.

Deelname Hellendoorn Rally op 14 en 15 september 2018.

Onze equipe Adri en Sander zal op 14 en 15 sept deelnemen aan de Hellendoorn rally. Vrijdagavond worden er 2 klassementsproeven verreden. KP1 zal het team 3 keer rijden en KP2 totaal 2x. Op zaterdag volgen er dan nog 5 klassementsproeven die ieder 2x verreden moeten worden. Het tijdschema is vrijdag van 19:00 uur tot ongeveer middernacht. Zaterdag herstart om 09:00 en finish vooralsnog gepland omstreeks 18:30 uur voor de 1ste deelnemer. Er zijn naar verwachting 80 equipes die deelnemen en in onze klasse RC2 zijn er 27 deelnemers. Zien wij jullie in Hellendoorn?

This entry was posted in Ongecategoriseerd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *