Rallyteam gaat weer op pad! 1 september 2013 Rallysprint Amsterdam

Adri zal zondag 1 september 2013 weer deelnemen aan de Amsterdam Rallysprint. Hij zal genavigeerd worden door zijn vriendin Ria de Jong. De auto is in perfect staat, de motor is super afgesteld door APP Weesp. Eigenaar Aart heeft samen met Justin een mooi programma geschreven voor de motor, dit is technisch een hoogstandje en we hopen hier veel rendement/vermogen uit te halen aldus Adri. Daarnaast is het ook weer superleuk om samen met Ria deze wedstrijd te rijden. Het is alweer even geleden dat we samen gereden hebben, maar ze hebben er beiden vertrouwen in. En het is weer eens leuk om onze "thuis" wedstrijd te rijden. We hopen op een mooi gezellig supersnel evenement en het team nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in het westelijk havengebied (omgeving Telegraaf gebouw).

Rallyteam Adri Moree / Ria de Jong
Technische ondersteuning: Pim Paarlberg, Dennis Oostenbrugge, Karel Nortier en Michel

Adri zal op 1 september 2013 samen met Ria de Jong deelnemen aan de rallysprint van Amsterdam.

De motor is afgelopen winter afgesteld door APP Weesp en Aart heeft samen met Justin Barona veel aanpassingen gedaan en de verwachtingen van het team zijn hoog. Justin zal tijdens het evenement aanwezig zijn om eventueel technische bijstand te verlenen.

We hebben er superveel zin in om weer een samen te rijden aldus een enthousiaste Adri. We willen iedereen uitnodigen om naar de omgeving van het Westelijk Havengebied in Amsterdam te komen en hopen op jullie komst.

Het team wordt verder technisch bijgestaan door Pim Paarleberg, Dennis Oostenbrugge, Karel Nortier en Michel.

 

This entry was posted in Ongecategoriseerd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *