Rally van Putten 10 mei 2014

Aankomend weekend 10 mei 2014 zal onze equipe Adri Moree en Wil Keller deelnemen aan de Rally van Putten. De organisatie heeft ons team startnummer 25 gegeven en er zullen totaal 74 rally equipes starten. De eerste deelnemer start op de eerste klassementsproef om 12:53 uur. De volgende proef direct aansluitend om 13:25 uur. Vervolgens KP3 om 15:25 uur en KP4 om 15:57 uur. KP5 is de langste proef en deze vangt aan om 18:17 voor de eerste deelnemer. Rond 19:00 uur zal de eerste deelnemer over het finish podium rijden.

Er doen in totaal in onze klasse 12 deelnemers mee en we zullen gaan strijden voor een goede klassering aldus Adri. Wil vult aan: Dit is alweer onze 3de wedstrijd samen in korte tijd en het ritme komt er goed in. Ik zal mijn uiterste best doen om onze auto snel over de proeven te navigeren!
Tevens wil ik iedereen uitnodigen om naar Putten toe te komen om de wedstrijd te aanschouwen. Als jullie in de buurt zijn van de service kom dan gezellig langs, hier gebeurt doorgaans ook genoeg.

Het team wordt dit evenement ondersteund door de lokale Phonehouse vestiging van Barneveld en Voorthuizen. Onze dank gaat uit naar Anton Kooijman.

De PhoneHouse Uithoorn, Mijdrecht, Aalsmeer en Culemborg is naast Poelier Traiteur van Egmond Mijdrecht ook aanwezig op de auto.

This entry was posted in Ongecategoriseerd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *