Rally clinics

Kruip voor een dag in de huid van een rallyrijder.

Maak de zespuntsgordel vast, schakel de eerste versnelling in, klem de handen stevig aan het stuur. Five, Four, Three, Two, One and GO!!!

De Velocity One Rallyclinic Bolides

U rijdt de hele dag in echte, goed geprepareerde rallyauto!s.

Velocity One Rallyclinics gebruikt de Mitsubishi Lancer Evo, een vierwielaangedreven bolide met niet minder dan 280 pk!s onder de motorkap, een auto ook die al vele tientallen overwinningen op zijn naam heeft staan.

De Velocity One Rallyclinic Leermeesters

U krijgt les van toprijders uit de Nederlandse rally competitie zoals bij Jasper van de Heuvel en Velocity One!s eigen top rijder Adri Moree, rallyrijders die aardig wat overwinningen op hun naam hebben staan en van wie je veel kunt leren op het gebied van wagenbeheersing. En voor wie durft, laten we aan het eind van de dag zien hoe het nog sneller en spectaculairder kan.

De Velocity One Rallyclinic Klassementsproef

Een gerenommeerd testcircuit in het buitenland vormt de locatie van de Velocity One rallyclinic. Diverse fabrieksteams uit het World Rally Championship komen geregeld testen op dit terrein, de uitdagende baan met hoogteverschillen heeft veel verschillende soorten bochten en situaties.

Het Velocity One Rallyclinic Tijdschema

U komt bijv de avond tevoren aan en ontmoet in het hotel de andere deelnemers en de Velocity One Rallyclinic instructeurs. Na het ontbijt klokt u om 9:00 uur in op het testcircuit voor het theoriegedeelte. Vervolgens wordt de klassementsproef verkend waarna het echte rallywerk begint. Tijdens het rijden zit er altijd een instructeur naast, een echte rallyrijder van wie u de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Aan het einde van de dag mag u het geleerde in de praktijk brengen tijdens een echte klassementsproef op tijd. (NB Het programma kan in vele gevallen uiteraard aangepast worden aan de wensen van de deelnemers of deelnemende bedrijven.)

De Velocity One Rallyclinic Deelnemers

De rallyclinic is met name heel geschikt als een exclusief bedrijfsevenement, een dag die u en uw (zakelijke) relaties of medewerkers niet gauw zullen vergeten. Daarnaast is het nog een leerzame dag ook.
Ook individuele deelnemers zijn welkom.

Dit vonden eerdere Velocity One Rallyclinic deelnemers:

“Een onvergetelijke ervaring”

“Ik wist dat rallyrijen heftig was, maar zo heftig …”

“Waanzinnig. De mooiste dag van mijn leven”

“Mijn zakelijke relaties willen nog een keer …”

De Velocity One Rallyclinic Kosten

In overleg zijn vele arrangementen mogelijk. Onder meer afhankelijk van eventuele overnachtingen en cateringwensen en het aantal deelnemers hanteert Velocity One Rallyclinic een vanaf prijs van 895 euro excl btw per persoon.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31 655522333 of stuur een e-mail naar adri@rally-race.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *